DISTRIBUTED YOUR SONGS

Wereldwijde CD distributie voor maar 39 dollar

Beginnen met het verkopen van jouw CD online en in meer dan 2.500 echte platenzaken. We zullen jouw voorraad verzorgen en het proces van elke bestelling afwikkelen.

Het enige wat je hoeft te doen is  € 30.- euro (= $ 39 dollar) opstartgeld over te maken naar PAYPAL t.n.v. stichting Charles Music te Sassenheim met vermelding van je naam en adres.

Verkoop je CD virtueel op i-Tunes en fysiek op CDBaby.com

1

 • CD Baby is de grootste – de vriendelijkste – en onafhankelijke muziekwinkel online

  Zij hebben meer dan 300.000 titels in voorraad! Duizenden onafhankelijke artiesten vertrouwen op ons voor hun muziek distributie-en muziekliefhebbers uit de hele wereld winkel bij CD Baby.

 • Stel je eigen prijs vast

  unicorn prijzen 2012
  Fysieke CD $39,00 USD
  Digitale CD $39,00 USD
  Single Fysiek $10,00 USD
  Downloadcard 100 st $59,00 USD

  CD’s  verkopen voor een prijs die jij wilt. Ze houden vier dollar per verkochte cd en je krijgt de rest.  Bijv: Verkopen voor $ 15, krijg je $ 11. Verkopen voor $ 12, krijg je $ 8.

 • Laat je klanten contact opnemen met de info-site 

  Wij bieden je de contact-informatie aan voor elke persoon die kiest om je muziek te kopen, zodat je jouw verkooplijst kan uitbouwen.

 • Laat de logistieke details voor ons    Wij behandelen alle kosten van het opslagbedrijf, betalingsverkeer, scheepvaart, vervoer, fulfillment en klantenservice – zodat je je volledig kan concentreren op muziek.
 • Krijgt wekelijks betaald

  Dat klopt, wekelijks! Stel gewoon je minimum bedrag vast (laten we zeggen, $ 50), en we zullen automatisch, zodra het geld binnen is , binnen een week dat je  rekeningsaldo laten klommen.

CD Distributie

2

 • We werken samen met Super D One Stop , een van de grootste CD-distributeurs.

  Ervoor kiezen om CD’s te verkopen via Super D One Stop zal de titel worden toegevoegd aan hun database en is beschikbaar voor speciale bestelling van meer dan 2500 Brick & mortar platenzaken land. En je besluit wat je er voor wilt hebben en krijgt betaald!

 • Spreid je bereik

  Je  CD is opgenomen in een databank die het mogelijk maakt meer dan 2500 platenzaken en online retailers je album te bestellen. Wij geven u de tools en tips over hoe je het beste je materiaal kan promoten.

 • Bepaal zelf de verkoopprijs van je CD

  Ons fysieke muziek distributiepartners en de winkeliers zullen beiden je titel aanbevelen. Je kan evt. gebruik maken van onze distributie- en kortingenfunctie om je album aantrekkelijk te prijzen. Je houd je verkoopprijs aan minus $ 4. Lees meer over Super D One Stop

 • Verkoop je CD op Amazon

  CD Baby maakt uw album te koop op Amazon als een CD of MP3 of beide. Het verkopen van uw cd op Amazon via CD Baby bespaart u de moeite van het doen van de verpakking, verzending en klantenservice zelf.

   

Advertenties
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: